Hyr ring till ditt frieri

 Betala i slutet av maj med KLARNA  |  Fri frakt inom Sverige vid köp över 1000 kr  |  Kontakta vår kundtjänst >>  

Logga in

Hyr ring till ditt frieri

Hyr förlovningsring till ditt frieri - Efva Attling StockholmÄr det dags för livets viktigaste fråga? Grattis!


Att välja förlovningsring är ett stort beslut, det är ett smycke som kommer symbolisera er kärlek. Det finns många olika modeller och stilar att välja på, som solitärringar, alliansringar, ringar med halvallians och helt släta ringar. Ringarnas skenor kan vara olika höga, diamanterna olika stora - och sen är det ju det där med storleken … Kort sagt, det är mycket att tänka på och vi kan hjälpa dig hela vägen.

Say yes - Efva Attling Stockholm


Hos Efva Attling Stockholm kan du hyra en attrapp-ring i 14 dagar, att fria med. På så sätt kan ni ta reda på ringens storlek tillsammans, när frågan är ställd. Och det finns också möjlighet att byta till en annan modell, om den första mot förmodan inte skulle falla i smaken.

Unik handgjord design

Efva Attling gör förlovningsringar i 18k guld, rött eller vitt - med eller utan diamanter. Ringarna fattas för hand av våra duktiga juvelfattare (läs mer om hur det går till här). Den ring du hyr är nästintill identisk originalet, men gjord i silver och med diamantimitationer istället för äkta stenar. Hyr-ringarna finns i två storlekar, 17,5 mm (dam) och 20 mm (herr). Rätt storlek kan ni sen välja tillsammans, antingen genom att använda vår storleksguide, eller besöka någon av våra butiker.


Say Yes - Hyr en förlovningsring till ditt frieri - Efva Attling StockholmNär du hyr en ring betalar du 20% av det totala priset. När du sen beställer på den riktiga ringen betalar du de resterande 80% (eller motsvarande mellanskillnad om ni väljer att beställa en annan modell). Priset för att hyra en förlovningsring är alltså detsamma som den deposition du betalar om du istället väljer att lägga en beställning direkt. Men nu har ni kvar fler valmöjligheter.
Så här går det till


 
Say Yes - Hyr en förlovningsring till ditt frieri - Efva Attling Stockholm
1. Beställ din hyr-ring

Välj vilken ring som du vill använda till ditt frieri. Du hittar alla ringar som går att hyra här nedanför. Vilken stil och modell du väljer handlar i slutändan helt om tycke och smak. Vad tror du att din partner skulle tycka bäst om att bära på sitt ringfinger? Välj med hjärtat!

(Ger hjärtat inget tydligt svar? Då kan du läsa mer om de olika modellerna och få inspiration här)

Lägg ringen i varukorgen, gå till kassan och slutför beställningen. Din ring skickas hem till dig i en fin lackbox inom 1-3 arbetsdagar.

Say Yes - Hyr en förlovningsring till ditt frieri - Efva Attling Stockholm

2. Returnera kostnadsfritt

Självklart är det helt kostnadsfritt att returnera din hyr-ring igen när frieriet är över, och du har 14 dagar på dig att göra det. Använd bara följesedeln som följer med i paketet. Du kan också lämna tillbaka ringen i någon av våra konceptbutiker.

Say Yes - Hyr en förlovningsring till ditt frieri - Efva Attling Stockholm

3. Beställ den äkta ringen

Frieriet är över och din partner har sagt ja. Då är det dags att beställa den äkta ringen! Kontakta vår kundtjänst och ange det ordernummer som du fick när du beställde hyr-ringen, så hjälper de dig att lägga in beställningen. Alla våra ringar görs på beställning och leveranstiden är normalt 4 veckor.

Vår kundtjänst är öppen måndag-fredag, kl. 9.30–17.00. Under den här tiden kan du nå dem både på telefon och via vår chatt. Du kan också alltid skicka din beställning i ett mail, så hjälper de dig inom 24 timmar. 

Telefon: +46 (0)60 17 27 49
Mail: customerservice@efvaattling.com

Du kan kontakta någon av våra konceptbutiker för hjälp. Om du vill kan du även passa på att boka in en personlig provning, så hjälper de er att hitta rätt storlek. 

Lycka till!
SAY YES! - VILKEN RING VÄLJER DU?


13 Stars & Signature
13 Stars & Signature
21 Stars & Signature Thin Ring
21 Stars & Signature Thin Ring
Crown Wedding Ring 0.50 ct
Dolce Vita Princess Ring 0.30 ct
Heart To Heart Ring 0.50 ct
Love Bead Wedding Ring 0.19 ct
Love Bead Wedding Ring 0.19 ct
Plain & Signature Thin Ring
Plain & Signature Thin Ring
Rock Star Ring
USD 1720
Smooth Ring
USD 360
Smooth Ring
USD 360
Soft Ring
USD 280
Soft Ring
USD 280
Wedding & Stars Ring 0.40 ct
You & Me Ring
USD 280
You & Me Ring
USD 280