EFVA FÅR ÅRETS HEDERSPRIS

 Betala i slutet av mars med KLARNA  |  Fri frakt inom Sverige vid köp över 1000 kr  |  Kontakta vår kundtjänst >>  

Logga in

EFVA FÅR ÅRETS HEDERSPRIS

Hon började som silversmedslärling, fotomodell, sångerska och dansare, men vi känner henne som Sveriges främsta smyckesdesigner. Årets hederspris på ELLE-galan 2018 tilldelas Efva Attling.

Motiveringen lyder:
En dynamisk multikreatör utan like vars stilsäkra design förgyller livets viktigaste stunder. Hon har skapat ett helt kreativt universum präglat av kärlek, passion och positiva budskap. Samtidigt som hon placerat svensk smyckesdesign på den internationella kartan. Årets hederspristagare är Efva Attling.

Hur känns det här?

– Jättehärligt! Bara härligt.

Vad betyder priset?

– Det betyder att det jag har gjort de senaste 22 åren, eller kanske i hela mitt liv med mode, är superuppskattat. Sedan betyder det förstås att alla jag jobbar med kan sträcka på sig lite extra och känna att ”wow vi jobbar med det här, vi jobbar med Efva”.

Motiveringen med meningen ”kärlek, passion och positiva budskap”, stämmer det in på dig?

– Ja! Jag har alltid kallat mina kollektioer för ”beauty with a thought”, man kan vila ögonen på det men också trigga hjärnan. Budskapen kan få en att tänka, de kan ge en push till att exempelvis bryta upp från en dålig relation och göra något åt sitt liv. Det är en bonus med mina smycken! I min design ryms både humor, allvar och kärlek!
Text 

Foto by ELLE