Leveransvillkor

 Betala i slutet av maj med KLARNA  |  Fri frakt inom Sverige vid köp över 1000 kr  |  Kontakta vår kundtjänst >>  

Logga in

Leveransvillkor

Köpinformation

När du köper dina favoritprodukter på vår hemsida kan du välja att betala med VISA / Mastercard / AMEX / alternativt fakura, delbetalning eller konto. Fakturan administreras och lämnas över till Klarna AB som är betalningsmottagare.

För våra VISA / Mastercard / AMEX betalningar använder vi Klarna Global. 

Observera att för inköp utanför Europa är priserna exklusive lokala tullavgifter. Dessa avgifter kommer att tas ut av de lokala tullmyndigheterna, vanligtvis genom den som transporterar varorna. (DHL).


Läs våra "Köpvillkor” för ytterligare information om ditt köp och betalning.
 

Leveransinformation

Vårt mål är att skicka din order samma dag som du beställer, med undantag för icke-arbetsdagar. På vår webbplats informerar vi normalt att ordern skickas inom 3 arbetsdagar - något vi strävar efter att hålla vid varje leverans.

Vissa produkter, t.ex. guld och smycken med ädelstenar produceras när vi mottagit din beställning och beroende på komplexitet och antalet beställningar som väntar i ateljén kan leveransen ta upp till 2-8 veckor.

Alla våra försändelser skickas med spårbara försändelser med PostNord, DHL eller Bring inom Sverige och utanför Sverige med DHL-leverans. För att undvika fördröjning och för att du ska kunna hämta ut/kvittera ut ditt paket är det viktigt att du fyller i dina kontaktuppgifter korrekt.

Inom Sverige erbjuder vi även hemleverans med DHL Express och Budbee. Du har även möjlighet att hämta ut din försändelse i någon av våra Concept Stores (gäller endast Sverige och Finland). Se till att välja den butiken som du önskar hämta i.

Vid ej uthämtat REK debiteras Kunden en avgift (porto/hanteringskostnad) på 350 kr. Denna avgift kommer att debiteras i efterhand via faktura.

 

Fri Frakt vid köp över 1000 SEK

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla beställningar över 1000 sek inom Sverige med PostNord.